top of page

Klachtenregeling

Kliniek Naaldwijk en onze kaakchirurgen zijn aangesloten bij de klachtenregeling van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde

Vragen of klachten?

Ondanks de inzet van onze medewerkers kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de behandeling in onze praktijk. Wat kunt u doen?

Blijf er niet mee zitten maar spreek ons erop aan! Dan proberen we er samen uit te komen. U kunt het best even vooraf contact leggen via de balie, zodat de behandelaar tijd voor u kan maken.

U kunt ook kijken op Allesoverhetgebit.nl [ https://www.allesoverhetgebit.nl]of uw vraag daar beantwoord kan worden. Of win telefonisch advies in bij het Tandheelkundig Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) [ https://www.allesoverhetgebit.nl/contact/], tel. 0900 202 5012.

Is uw klacht nog niet opgelost, dan kunt u uw klacht indienen bij de KNMT [ https://www.knmt.nl/voor-patienten/help-ik-heb-een-klacht], de beroepsvereniging waar deze praktijk bij aangesloten is. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan kosteloos tussen u en ons bemiddelen, met als doel alsnog een oplossing te vinden.

Komt u er ondanks de hulp van de klachtenfunctionaris niet uit, kunt u voor €75 een beroep doen op de Geschilleninstantie Mondzorg [ https://www.geschilleninstantiemondzorg.nl/]. Dan wordt uw klacht door een commissie van vijf deskundigen beoordeeld.

Meer informatie

Voor meer informatie over mondzorg, behandelingen en kosten kunt u terecht op Allesoverhetgebit.nl [ https://www.allesoverhetgebit.nl]. Vragen kunt u stellen aan het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) [ https://www.allesoverhetgebit.nl/contact/], tel. 0900 202 5012. Beide geven onafhankelijke informatie en zijn opgericht door onze beroepsorganisatie KNMT.

bottom of page